آقای مبل ایران https://www.mrmobliran.com مرجع فروش برترین برندهای مبلمان اداری در ایران Mon, 25 May 2020 15:35:35 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 https://www.mrmobliran.com/wp-content/uploads/2020/03/cropped-favicon-32x32-1-32x32.png آقای مبل ایران https://www.mrmobliran.com 32 32 تاثیر دکوراسیون داخلی بر روان افراد https://www.mrmobliran.com/minimalist-design-furniture-2016/ https://www.mrmobliran.com/minimalist-design-furniture-2016/#comments Sat, 14 Mar 2020 15:03:25 +0000 http://dummy.xtemos.com/woodmart/?p=116 The post تاثیر دکوراسیون داخلی بر روان افراد appeared first on آقای مبل ایران.

]]>

دکوراسیون داخلی مانند هنرهای دیگر ، دارای سبک و سیاق و اصولی است که براساس سلیقه ها و نیازهای هر فرد ، دستخوش تغییر می باشد . دکوراسیون یک فضا، حاصل در کنار قرار گرفتن عناصر متعددی است ،که تاثیر فیزیکی و روحی خاصی را بر روی افراد میگذارد و افراد واکنشهای متفاوتی نسبت به دکوراسیون ها مختلف از خود نشان می دهند، که موجب بهبود بخشیدن عملکرد فیزیکی و روانی فضا برای راحت سازی زندگی در آن است از این روطرح های دکوراسیون و مبلمان باید به گونه ای طراحی شوند که منطبق با خواسته های درونی انسان باشد، هدف اصلی ازانجام دکوراسیون ، بالابردن کارای و زیبا سازی فضا و هماهنگی آن با احساسات درونی انسان می باشد.در چیدمان یک مکان ابتدا باید اصول اولیه یعنی توجه به کاربرد فضا و روانشناسی، موقعیت فضا، شناخت سبک متداول در چیدمان، روانشناسی رنگ، محل قرارگیری، شناخت کادر ( دیوار )، شناخت ارگونومی و تأثیر نور را مدنظرقرارداد.

سوالاتی که در این مبحث به آن پاسخ داده خواهد شد :

1-در طراحی دکوراسیون داخلی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

2- دکوراسیون داخلی چه تاثیری بروی روان و آسایش میگذارد؟

دکوراسیون داخلی ( Interior decoration ) که به عنوان یک حرفه ، یک هنر و یک صنعت در دنیا شناخته شده است، بهینه سازی فضاهای داخلی ساختمان به منظور انجام فعالیت های روزمره یعنی زندکی و کار است و درهمه عناصر اعم از عواطف و احساسات مخاطبان ،موقعیت مادی انها و شیوه زندگی شان بر طراحی دکوراسیون یک فضا تاثیر میگذارد. دکوراسیون باتوجه به خصوصیات فردی ، و نهایتا خصوصیات خانوادگی شکل میگیرد . ( خانوادگی منظور اجتماعی از افراد است که در یک فضا با یکدیگر مدتی را میگذرانند . مثل خانواده محیط کار مدرسه دانشگاه و…)

امروزه تمامی مخاطبین در پی آسایش واقعی اند اگر نه در هیچ جای دیگر، حداقل در خانه باید محقق شود. هر بنای با توجه به کاربرد و خصوصیات روانی افرادی که از ان بنا استفاده میکنند طراحی و دکور می شود،که امروزه اهمیت دادن به طراحی و دکوراسیون داخلی متناسب با فضای منزل و محیط کار تاثیر بسزایی در افزایش بهره وری و ایجاد حس آرامش دارد. و این امریست انکار ناپذیر،که میتوان میزان امنیت، صمیمیت، شور و هیجان و آرامش موجود در یک فضا را با راهکارهای طراحی دکوراسیون مناسب تشدید کرد.

دکوراسیون داخلی عبارت است از: هماهنگ سازی طراحی شده برای به جلوه درآوردن( 1_ رنگها، 2_ نورها ، 3_ مبلمان و 4_اکسسوری ) در یک فضا به صورت هنرمندانه است.

رنگ: 

یکی از مهمترین نقش در طراحی و دکوراسیون داخلی، بر عهده رنگ ها می باشد. رنگها دارای معنی و منعکس کننده نوع احساس ما هستند. رنگ ها دارای نیروی خاصی هستند و هر یک از طیف ها یک احساس عمیق را در محیط القا می کنند . میتوانند به شیوه های مختلف تاثیر اتی بنیادین در زندگی ما برجای گذارند .رنگ منبع مهمی از انرژی در جهت فزونی سلامت و نشاط روح و روان در انسان ها به شمار می روند به همین دلیل لازم است زبان و معنای رنگها را بدانیم تا بدرستی از آنها استفاده کنیم .

از الگوهای زیر درچیدمان هماهنگ می توان استفاده کرد :

الگوی تک رنگ: در این الگو می توان از یک رنگ برای چیدمان محیط بهره برد.

شیوه کنتراست : در این روش با استفاده از دو رنگ متضاد نظیر آبی و نارنجی می توان فضایی دلخواه ایجاد کرد.

الگوی مشابه : در این روش اگر رنگ زرد را انتخاب می کنید، می توانید برای تکمیل از رنگ های نارنجی بهره بگیرید.

استفاده از رنگ های گوناگون : این شیوه گرچه الگویی رایج است، اما باید توجه داشت در این روش، هماهنگی رنگ ها دقیق صورت بگیرد تا از نظر زیباشناسی چشم نواز باشد.

« اثرات روانی رنگ ها در دکوراسیون داخلی »

 

قرمز :

یکی از رنگ هایی است که اکثر افراد ارتباط قوی با آن برقرار می کنند و واکنش شدیدتری نسبت به آن نشان می دهند.
احساساتی نظیر قدرت، رشادت، تخطی، بر انگیختگی جنسی و هیجان به آن نسبت داده می شود . این رنگ مناسب فضا هایی است که در انها فعالیت های جسمانی زیادی صورت می گیرد می توان در اشپزخانه ، اتاق هایی مخصوص بازی ، سالن های اجتماعات برای ایجاد سایه روشن از درجات تیره قرمز استفاده کرد این کار نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت این رنگ برای فضایی که لازم است دور از هیجان باشند . (اتاق انتظار پزشکان،اتاق انتظار مناسب نیست)

 

زرد:

رنگ خوشحالی، شادی، خرسندی، و سعادتمندی است. مردم اصولاً با مشاهده این رنگ اشتیاق، وجد و سرور، انرژی، خوش بینی، نیک اندیشی، و شور را تجربه می کنند . به کار بردن درجات تند وپر رنگ زرد را در اتاق های مطالعه توصیه نمی شود،ترکیب سایه روشن های لیمویی،کرم،پرتقالی نیز فضا را زیبا و شیک می کند درجات کم رنگ تر زرد، رنگ های مناسبی برای دیوار ها هستند.
این رنک برای فضاهای که برای استراحت هستند مناسب نیست.

 

سبز:

آرامش بخش است و تنش را برطرف می کند ، تداعی گر طبیعت است.رنگ سبزغالبا به منظور کمک به رفع بحران های روحی مورد استفاده قرار میگیرد این رنگ برای اتاق های کودکان و اتاق های بیماران در بیمارستان یا اتاق عمل رنگ مفیدی است رنگ سبز با درجات تیره تر)امیخته با سیاه(می توانند باعث کوچک نمایی مکان های وسیع گردند.

 

آبی:

آبی اصولاً با احساساتی نظیراعتماد، اطمینان، صداقت، وفاداری، منطق، آرامش، سکون و سکوت، و توجه و تمرکز همراه است. باید توجه داشت که برخی از ترکیبات رنگ آبی اثرات پویاتر و پرتحرک تری دارند و برخی از آنها سردتر و دور از دسترس می نمایند .رنگ ابی به دلیل ایجاد ارامش در اتاق خواب به کار می رود ولی امکان دارد کودکان درون گرا کند و دچار افسردگی شوند.
ابی برای کاهش درد و تسکین بیمار مناسب است.
ابی نیز برای محیط هایی که پذیرای فعالیت های جسمانی زیادی هستند رنک مناسبی نیست،این رنگ موجب وسیع تر جلوه کردن مکان می گردد و می توان از ان برای دلبازتر کردن فضاهای محصور وبسته استفاده کرد و امیخته شدن ان با سیاه خصوصا در حد وسیع می تواند منجر به بروز تنبلی گردد.

 

بنفش:

عموماً حد تعادلی میان انرژی و هیجان قرمز و آرامش و سکون آبی ایجاد می کند. در روانپزشکی بخاطر اثرات ارام بخش ان برای درمان کسانی که از ترس و وسواسه رنج می برند استفاده می شود،بنفش به تعادل فکری انسان کمک می کند و حساسیت و دلسوزی را گسترش می دهد بنفش امیخته با سفید مناسب اتاق خواب و اتاق مطالعه است.

 

نارنجی:

این رنگ از ترکیب دو رنگ قرمز و زرد به دست می اید به همین دلیل دارای ویژگی های اقتدار رنگ قرمز و ملایمت رنگ زرد است از رنگ نارنج برای اتاق ناهار خوری،اشپزخانه )که موجب افزایش اشتها میشود( ،اتاق نشیمن وسالنهای ورودی استفاده می شود،نارنجی برای هر مکانی که عده ای به منظور شرکت در مجمعی خاص با لذت بردن از اوقات خود،در ان جمع می شوند رنگ فوق العاده ای است.ولی وقتی که در اتاق خواب استفاده میشود ممکن است شخص بیدار نگه دارد ،این رنگ موجب کوچکتر به نظر رسیدن فضا میشود.

 

سفید:

القا کننده ی ارامش و صفاست و یکی از کاربردیترین رنگ در طراحی دکوراسیون است سفید قابل ترکیب با همه رنگها است و فضا را بزرگتر و روشنتر نشان می دهد، رنگ سفیید محیط های گرم را سرد و محیط های سرد را درخشان می کند.با این وجود باید در قضاهای شمالی با احتیاط از ان استفاده کرد، زیرا در چنین محیط هایی، گریز از سفید،جذابیت بیشتری ایجاد می کند.
سفید برای فضاهای کوچک و کم نور مناسب است.ترکیب این رنگ با رنگ های سیر موجب ایجاد خطاهای بصری میشود.

 

سیاه:

رنگ سیاه می تواند حالتی پیچیده و در عین حال باشکوه به طراحی داخلی بدهد. جذب نوریکی از ویژگی های طبیعی این رنگ به شمار می رود،سیاه دارای انرژی غلیظ و سنگینی است،به همین دلیل پیشنهاد می شود تنها از مقدار محدودی از ان استفاده شود، رنگ امیزی سقف با رنگ زیاد به هیچ وجه توصیه نمی شود.

نور

نور انرژی تابشی است و بطور یکسان در همه جهات تابیده شده و پس از ساطع شدن از منبع خود در سطح گسترده منتشر می شود، زیبایی که به چشم می آید از پرتو نور و روشنایی است وگرنه در تاریکی ، زیبایی مفهمومی ندارد. بازتاب نوری که از جسم به چشم ما می رسد باعث می شود که ما بتوانیم آن را ببینیم. درطراحی دکوراسیون داخلی ، نور در کنار عناصر و مفاهیم دیگر از قبیل ساختار ، نظم فضایی ، مصالح ، رنگ و… مطرح می شود و در طراحی به عنوان یک عنصر مجزا باید نقش خود را ایفا کند، نور ،موجب پویایی و سرزندگی فضا در دکوراسیون داخلی است . در دکوراسیون داخلی بدون نور ، هیچ فرم ، رنگ یا بافتی وجود ندارد
. وظیفه نور ، روشن کردن فضا و فرم طراحی داخلی است و این امکان زندگی ، حرکت و فعالیت را برای استفاده کننده را فراهم میکند .
در طراحی داخلی و انجام دکوراسیون داخلی ، سعی می شود از نور طبیعی روز بهترین استفاده ممکن به عمل آید و از نور مصنوعی، به عنوان مکمل در ساعات دیگر شبانه روز استفاده شود . نورپردازی فضا در دکوراسیون داخلی با توجه به ویژگی های معماری فضا ، نیاز استفاده کننده و ایجاد کیفیات بصری مناسب ، در فضا انجام می گیرد . اجسام نورانی و روشن ، به طور طبیعی توجه ما را به خود جلب می کنند، و این اصل کاربرد زیادی در نورپردازی فضاها دارد و از این طریق عناصر و بخش های مهم فضا مورد تاکید قرار می گیرند .

معماران ایرانی از دیرباز به تاثیرات حسی نور و شاعرانگی نهفته در ان واقف بودند و در طراحی های بی نظیر خود گاه برای تشدید این زیبای خیره کننده از اینه ها نیز کمک گرفتند.مناسب ترین زمان برای اماده کردن الگو نورپردازی اغاز به طراحی نور،تصمیم گیری درباره ی چیدمان مبلمان و تابلوها است.
در یک تقسیم بندی کلی نور خورشید را نور طبیعی و نور حاصل از نورپردازی های دیگر را نور مصنوعی می نامیم.

 

نور طبیعی:

نور طبیعی به دلیل ویژگی ها و خصوصیات منحصربفرد با نورهای مصنوعی قابل مقایسه نیست یا جایگزینی برای آن پیدا نمیشود .
در نورپردازی طبیعی تنها یک وسیله نورزا وجود دارد که آن هم خورشید است ،همان طور که می دانیم، نور یکی از منابع مهم و حیاتی در طبیعت است. در ساختمان سازی نیز، نور عنصری اساسی و بنیادین در دکوراسیون داخلی به شمار می آید. نور منبعی است که قدرت بصری ما را از اطراف بالا می برد. نور خورشید یکی از منابع بهینه و شگفت انگیز برای طراحی داخلی محسوب می شود. خورشید،که این نور طبیعی نقش مهمی را در زنده کردن فضا به عهده دارد. وقتی که با نور خورشید از خواب بیدار می شوید یا تابش آن را بر روی شیشه ها می بینید در واقع سلامت روانی را تجربه می کنید .
نور طبیعی باعث روشن و بزرگتر شدن فضا می شود .
هر جهت جغرافیایی نورگیری و نورپردازی خاصی را می طلبد .

 

نور شمالی:

فضاهایی که رو به شمال هستند (در نیمکره شمالی) نور مستقیم دریافت نمی کنند. نور پراکنده بدون سایه یا انعکاس ایجاد می شود که برای کار کردن و نقاشی کردن و تماشای تلویزیون در کارگاه های نقاشی و دفتر کار مناسب است .به منظور به دست آوردن حداکثر مقدار ممکن نور بدون هراس از نور مستقیم خورشید می توان از پنجره های بزرگ در جهت شمال استفاده کرد اما نور مستقیا در غذاخوری ، نشیمن و …. می توند سلب آسایش نماید . جذاب است اگر نور شمال را با نور در جهت های دیگر ترکیب کنیم. نور شمالی سرد و تمیز است اما نور جنوبی زرد رنگ و مستقیم است. در فضاهای خانگی باید پارکینگ را در شمال نقشه قرار داد و راه پله و انبارها یا هر محلی که زیاد به کار برده نمی شود. در کشورهای بسیار گرم این جهت یابی نامطلوب می شود و چون گرمای بیشتری ایجاد می کند اما برعکس در تابستان فضاهای سایه وار مطلوب تر هستند . فردی که همشیه در اتاق های رو به شمال است و تماس بسیار کمی با خورشید دارد و ممکن است احساس افسردگی و غم در او ایجاد شود.

 

نور جنوبی:

نور جنوبی بهترین نور برای فضاهای خانگی است یعنی برای اتاق نشیمن و فضاهای داخلی خانه ، از طرف دیگر به دلیل انعکاس های این نور روی شیشه ها و سطوح سیقلی در مکان مورد نظر همیشه هم نور مناسبی برای کار کردن نیست در طول ماه های سرد سال شدت گرمی نور برای فضا های جنوبی کمتر از فضا های رو به شمال است، اگر درمناطقی نورگیر اتاق بزرگتر شود آنگاه نیاز به وجود محافظت از نور مستقیم خورشید در تابستان به وجود می آید مثل یک سایبان و …

نور جنوبی سایه و انعکاس ایجاد می کند و اجازه می دهد که با حجم ها بازی شود و منظره زیبایی ایجاد می کند به همین دلیل اشیا را مقابل آن طراحی می کنند یا حتی با قرار دادن یک استخر در مقابل ایوان یا پنجره های اتاق نشیمن با استفاده از انعکاس های روی سطح اب که دائما در حرکت اند روی دیوارها و سقف مناظر دلربایی ایجاد می کنند . جدا از نتایج فیزیکی نتایج روانی این نور دارد که استفاده مناسب باعث احساس سرزندگی می شود.

 

نور شرقی:

اولین اتاقهایی که با طلوع خورشید روشن میشوند، اتاقهای رو به شرق هستند. بعد از گذشت چند ساعت از زمان طلوع، سایهای بلند و طولانی مدت بر این اتاقها سایه میافکند. بهتر است برا ی تعدیل نور شدید و خیره کننده آفتاب در زمان طلوع، در این اتاقها از تدابیری چون کرکره، آفتابگیر، پرده و … استفاده شود.

 

نور غربی:

در گرمترین ساعات روز، نور خورشید به این اتاقها می تابد و زمانی که نور شدید است، چشم را آزار میدهد. بعد از ظهرها در این اتاقها سایه می افتد و نور خورشید ملایم تر می شود.
البته باید توجه داشت که در اقلیمهای مختلف و در طول و عرض جغرافیایی متفاوت ممکن است موارد بالا کمی تغییر کند.

 

نور مصنوعی:

نور مصنوعی به زبان ساده نوری است که از خورشید تابیده نشده و منابع دیگری عامل پدید آمدن آن هستند .
در استفاده از نورهای مصنوعی باید به مسأله مهم که رنگ است توجه کرد زیرا رنگ است که به فضا روح و جان می دهد و برای طراحی داخلی باید روان شناسی رنگ را لحاظ کرد نباید فقط بنا به سلیقه انتخاب کرد. باید با روحیه استفاده کنندگان از فضا سازگاری داشته باشد.نورهای مصنوعی ممکن است به صورت نقطه ای ، خطی و صفحه ای باشد و یا مانند لوستر و چراغ های آویزان خود به صورت حجمی روشن با عناصر دیگر فضا ترکیب شوند.

نورپردازی فضا ، به سه روش انجام می پذیرد :

نورپردازی و روشنایی عمومی ، روشنایی موضعی و روشنایی متمرکز

 

« نورپردازی در فضاهای مسکونی »

نورپردازی نشیمن:

بهتر است اتاق نشیمن طوری طراحی شود که حداکثر استفاده از نور طبیعی به ویژه در بعدازظهرها که بیشتر این فضا مورد استفاده قرار میگیرد انجام بپذیرد. بدین منظور میتوان از انواع پنجرههای دیواری و سقفی استفاده کرد . اغلب اتاقهای نشیمن به شیوه های طراحی نورپردازی مصنوعی نیاز دارند زیرا این اتاقها تنوع وسیعی از کاربردهای گوناگون را شامل میشوند. نورپردازی یک اتاق نشیمن عادی باید فضایی آرامشبخش را برای گفتوگوهای جمعی کوچک، ضیافت های جمعی که شامل خوردن و نوشیدنهای کوتاه مدت است و فعالیت های تک نفره مانند مطالعه، شنیدن موسیقی و و تماشای تلویزیون را فراهم آورد. از انواع نورپردازی موضعی برای فعالیتهایی چون مطالعه و خیاطی استفاده میشود. نور کانونی برای نورپردازی وسیع قفسه های کتاب از کف تا سقف و برای روشنایی بخشیدن به آثار منقوش واقع در دیوار به کار می رود .

نورپردازی اتاق خواب:

نورپردازی اتاق خواب باید جوابگوی کاربردهای گوناگون مانند خوابیدن، تعویض لباس، تماشای تلویزیون،نوشتن، ، خیاطی و انجام فعالیت های ورزشی باشد. در عین حال اتاق خواب اصلی باید جوابگوی نیازهای مجزای دو استفاده کننده نیز باشد. در اتاق خوابی برای انجام فعالیت های متعددی از قبیل خوابیدن، تعویض لباس، مطالعه در حالت درازکش در تخت خواب، تماشای تلویزیون، انجام کار بر روی میز، گفتوگوی صمیمانه و مطالعه در صندلی راحتی بزرگ، طراحی شده است . این اتاق بایستی برای کاربریهای متعدد نورپردازی شود . یکی از مهمترین نورها در اتاق خواب چراغهایی است که در کنار تخت خواب قرار دارد . این چراغها برای زمانی کارایی دارند که یکی از افراد میخواهد کتاب بخواند یا تلویزیون تماشا کند و دیگری میخواهد بخوابد. توصیه میشود از کلیدهای دیمر یا همان تنظی می کننده های نور در اتاق خواب استفاده شود. بهتر است کلید چراغها را در کنار در ورودی اتاق قرار گیرد تا به هنگام وارد شدن و همین طور خارج شدن از اتاق بتوان چراغها را روشن و خاموش کرد. الزام است کلید چراغها علاوه بر کنار در، کنار تخت خواب هم باشند. بدین ترتیب نیازی به خروج از تخت خواب برای خاموش کردن چراغها نیست .

نورپردازی اتاق خواب کودکان:

اتاق کودکان بر خالف اتاق پدر و مادر فقط اتاق خواب و محل استراحت نیست بلکه محل بازی و انجام تکالیف درسی نیز میباشد .
روشنایی فضاها با نور طبیعی و شفاف اثر مثبتی بر کودکان دارند. به عبارت دیگر اتاق های تاریک با نور مصنوعی و نامناسب اثر نامطلوب در پی خواهند داشت. از این رو نحوه و میزان روشنایی در اتاق کودک اهمیت زیادی داشته و تأثیر مهمی در ایجاد شرایط مطلوب برای مطالعه و آرامش و تمرکزشان دارد . برای تأمین نور مصنوعی در اتاق کودکان شیوههای مختلفی از جمله استفاده از چراغهای گوناگون با نقشهای رنگی و جذاب وجود دارد. برای اتاق کودکان میتوان از کلیدهای دیمر استفاده کرد.
این کار میتواند فضای اتاق را طوری تنظیم کند که در زمان استراحت آنها احساس خواب آلودگی کرده و راحتتر و زودتر به خواب بروند. در این فضا برای انجام تکالیف و مطالعه نور موضعی بسیار سودمند خواهد بود.

نورپردازی آشپزخانه:

در آشپزخانه های امروزی قسمت اعظم کار در آشپزخانه بر روی پیشخوان، سطح کابینت ها در کنار اجاق گاز و یا شیر آب و سینک ظرفشویی انجام میشود . در ضمن این فعالیت ها افراد را در معرض خطراتی چون کار با ابزارهای برنده و تیز و مایعات جوشان قرار می دهند . برای پرهیز از ایجاد این گونه خطرات استفاده از یک منبع عمومی در آن توصیه میشود. نور چراغهای سقفی از وسط آشپزخانه برای انجام این فعالیعت ها کافی نیست زیرا اغلب افراد پشت به منبع نور و در سایه خود مشغول به کار هستند. توصیه میشود در بخشهایی از آشپزخانه که محل انجام کار است، مانند سطح روی اجاق گاز، سینک ظرفشویی و سطوح روی کابینت ها ( برای آمادهسازی وسایل آشپزی و مواد غذایی ) از نورهای موضعی استفاده شود. وظیفه دیگر این نورپردازی ها ایجاد دید کافی برای دسترسی به کابینت های زیر پیشخوان میباشد. به دلیل اینکه یخجال و اجاق های گاز معمولا یکچشمه نور در داخل خود دارند، وظایف نورپردازی مرتبط با انها چندان نگران کننده نیست. همچنین در بسیاری از آشپزخانه ها بعضی از کابینت ها با درهای شیشه ای و به صورت ویترین ساخته شده اند و از آنها برای نمایش ظروف زیبا و تزیینی استفاده میشود. این کابینت ها نیز نیاز به نورپردازی کانونی دارند . نور کافی برای سطح روی اجاق گاز در آشپزخانه هایی که هواکش یا هود دارد در بالای اجاق گاز می باشد و به راحتی توسط چراغ هواکش تأمین میشود. همچنین بالای سینک ظرفشویی به یک
چراغ نیاز است تا هنگام شب نور کافی برای شستوشوی ظروف و مواد غذایی فراهم شود .ترجیحا هر یک از این چراغ ها باید دارای کلید کنترل مجزا باشند تا فقط در موقع لزوم مورد استفاده قرار گیرند. ترجیحا در مواقع لزوم مورد استفاده قرار گیرند.

نورپردازی اتاق غذاخوری:

اولین و مهمترین وظیفه نورپردازی اتاق غذاخوری تأمین نور کافی برای روشنایی بخشیدن به میز ناهارخوری به میزانی است که افراد نشسته به دور آن هم غذای خود و هم چهره افراد دیگر را به خوبی ببینند . به منظور جلوگیری از احساس کم نوری و ایجاد فضاهای خالی در اطراف میز باید پیرامون اتاق با نور عمومی روشن شود . از آنجایی که حال و هوای محیط اتاق ناهارخوری اهمیت بسیاری دارد همه نورافشان ها باید به وسیله کلیدهای کم نورکننده کنترل شوند تا تنوع زیادی از ترکیبات نورپردازی را برای ایجاد حس خوشایند در هر وضعیتی به وجود آورند .

حمام و سرویس های بهداشتی:

نورپردازی در فضای حمام و دستشویی از اهمیت کمتری برخوردار است و به سادگی با نصب چراغ های سقفی قابل اجرا است. در حمام و دستشویی علاوه بر چراغ های سقفی که برای تأمین روشنایی محیط مورد استفاده قرار می گیرند نصب یک چراغ دیواری در بالای آینه نیز ضروری است اما توجه داشته باشید که برای این منظور از چراغ های فلوئورسنت استفاده نکنید زیرا نور این چراغ ها موجب تغییر برخی از رنگ ها شده و تصویر شما را با رنگ های غیرواقعی در آینه منعکس می کنند.

مبلمان:

مبلمان بخشی از عناصر طراحی محسوب می شوند که واسطه بین معماری و افراد است.انها انتقالی را در فرم و مقایس میان فضا داخلی و افراد ایجاد کرده اند.
مبلمان با فراهم کردن محیطی راحت و مناسب فضاهای داخلی را برای انجام وظایف و فعالیت هایی که مسئول اجرای انها هستیم،قابل سکونت می سازند.
مبلمان تاثیر زیادی بر دکوراسیون خانه دارد که علاوه بر زیبایی باید دارای عملکردی متناسب با فضایی که در ان قرار می گیرند را داشته باشد لذا نحوه چیدن مبلمان بدون شک به اندازه ظاهر آن ، در حفظ زیبایی محیط مؤثر است . علاوه بر این چیدمان بهینه مبلمان سبب می گردد تا از فضای مورد نظر به اندازه کافی بهره ببرید.در چیدمان باید چند نکته را مد نظر قرار داد.

 

عملکرد:

در ابتدا می بایست تعیین کنید چه تعداد قرار است از این اتاق استفاده کنند و این افراد به چه دلیلی در این اتاق دور یکدیگر جمع می شوند. به طور مثال اگر فضای شما مربوط به یک اتاق انتظار باشد ، لذا نیازی نیست که افراد حتماً روبه روی یکدیگر قرار بگیرند ! در مثالی دیگر اگر فضای شما صمیمی باشد ، به طور مثال اتاق پذیرایی در منزل ، لذا بهتر است مبلمان روبه روی یکدیگر و حالتی گرد چیدمان یابند .

 

تعیین نقطه ی کانونی فضا:

منظور از نقطه ی کانونی ، مهم ترین و محوری ترین نقطه ی فضا می باشد . به طور مثال تلویزیون ، درب ورودی ، بوفه ، بخاری ، شومینه و یا پنجره ی رو به یک منظره ی زیبا می تواند نقطه ی کانونی باشد . بدیهی است در اکثر منازل ، تلویزیون نقطه ی مرکزی اتاق پذیرایی می باشد . البته در چیدمان توجه به یک نکته بسیار ضروری است و این که چگونگی نقطه مرکزی را نیز در نظر بگیرید . به طور مثال چنانچه نقطه ی کانونی تلویزیون باشد باید فواصل استاندارد تا آن جهت محافظت از چشم و یا اگر نقطه ی مرکزی شومینه یا بخاری است ، باید گرمایش ناشی از آن را در نظر بگیرید .

 

ایجاد تنوع:

تا حد امکان از قرار دادن مبل های هم اندازه در کنار یکدیگر خود داری کنید . به بیان دیگر در قرار دادن مبل ها تنوع کافی ایجاد کرده و به طور مثال یک مبل بزرگ را در برابر یک مبل کوچک و متوسط قرار دهید.

 

فضای صمیمی یا رسمی:

چنانچه قصد ایجاد فضایی صمیمی و غیر رسمی دارید بهتر است از ترکیب نا متقارن استفاده کنید و به طور عکس چیدمان متقارن .مناسب فضای رسمی مانند اتاق کار می باشد.

 

فاصله مبل ها از یکدیگر:

فاصله ی مبل ها از یکدیگر از یک سو به اندازه ی اتاق و از سوی دیگر به چگونگی ارتباط میان افراد بستگی دارد ؛ لذا اندازه ی مبل ها را به حدی زیاد نکنید که افراد در صحبت با یکدیگر دچار مشکل شوند و از سوی دیگر آنقدر نزدیک نکنید که افراد احساس ناراحتی کنند.

 

تقابل منحنی و خط راست:

همیشه تقابل و تطابق منحنی و خط صاف امری چشم نواز می باشد . لذا اگر مبلتان صاف و تخت است از چیدمان منحنی و به طور عکس ، چنانچه مبلتان انحنا دارد ، به گونه ای چیدمان کنید که زاویه دار به چشم بیاید .

 

راحتی در استفاده:

بدون شک یک چیدمان زیبا اما غیر قابل دسترس به هیچ وجه ارزش ندارد . فواصل مبل تا میز های رو به روی آن را همیشه به نحوی انتخاب کنید که نشستن بر روی آن ها برای افراد ایجاد مزاحمت نکند . همچنین برخی مواقع لازم است که افراد از پشت مبل حرکت کنند و یا مبل را برای نشستن کمی به عقب ببرند ، که در این صورت حتماً می بایست فضای کافی در پشت آن در نظر گرفت.

اکسسوری

یکی از عوامل کامل کننده دکوراسیون داخلی اکسسوری است اکسسوری ها نقش کلیدی در دکوراسیون داخلی خانه ایفا می کنند. استفاده از اکسسوری ها و لوازم تزئینی کوچک که امروزه شیوه ای پرطرفداربرای تغییر حس و حال دکوراسیون منزل به شمار می روند. اکسسوری ها نمی توانند به صورت مشخص برای یک مکان خاص طراحی شوند اما برخی از اکسسوری ها در تمامی فضاهای خانه می توانند به کار برده شوند . انتخاب نوع اکسسوری وتعیین محل نصب وقرار گیری ان موضوعی است که از اهمیت خاصی برخوردار است ، انتخاب وچیدمان صحیح می تواند محیط دکوراسیون را چشمگیر نموده و نهایت زیبایی را در حد توان محیط خلق نماید . سعی کنید عناصری را که استفاده می نمایید هنری بوده وازلحاظ رنگ واندازه و حجم وجنس با محیط تناسب داشته باشد . انضباط در اجزاء وچیدمان اکسسوری یک امر ضروری است.ممکن است یک وسیله حامل بار اکسسوری بسیار زیبا و هنری باشد.ولی با مجموعه شما هیچ تناسبی نداشته باشد.این موضوع بیانگر ان است که هر شیء هنری وزیبا لزوما نمی تواند مکمل دکوراسیون خانه شما باشد. اشیاء و لوازم اضافه در منزل زمانی مکمل وزیبابخش خواهند بود که در حد کافی باشند وافزون از حد بودن، ان مجموعه را شلوغ جلوه داده و از هدف دور می سازد … انتخاب مناسب عناصرهنری و زیبا وقراردادن آن درمحل مناسب ،مهمترین مرحله در تکمیل دکوراسیون داخلی است .

قاب عکس و دیوارخاطرات:

مجموعه ای از عکس های خانوادگی شما می تواند بر روی دیوار و یا روی میز کلاسیک در کنار دیگر مبلمانتان قرار بگیرد. این قاب ها یادآور خاطرات خوب زندگی شما هستند و می توانند به دکوراسیون اتاق شما هویت ببخشند.

چراغ های رومیزی:

استفاده از چراغ های روشنایی که کارکرد نورپردازی نقطه ای و کاربردی در خانه شما دارند می تواند ایده مناسبی برای تغییر دکوراسیون داخلی خانه شما باشد. این چراغ ها به طرز شگفت انگیزی زیبا و خوشایند جلوه می کنند.

اشیا قدیمی:

وسایل قدیمی که در انبارهای خانه شما مدت ها مانده اند می توانند اکسسوری و عنصری مسحور کننده در دکوراسیون داخلی خانه شما باشند.این وسایل با تعمیراتی جزئی می توانند ارزش واقعی خود را دوباره به دست بیاورند.

عناصری از دل طبیعت:

برخی از عناصر طبیعی همانند صدف ها، سنگ های زیبا، شاخه های درخت، میوه های کاج و … را می توانید از دل طبیعت به خانه خود بیاورید. انرژی این اجسام طبیعی، تاثیر و درخشش چشمگیری در دکوراسون فضاهای مختلف خانه شما خواهد داشت.

عناصر شیشه ای:

اکسسوری های شیشه ای و یا کریستالی از جمله عناصری هستند که تاثیر و درخشش چشمگیری در دکوراسیون داخلی ایجاد میکنند. گوی های شیشه ای و یا مجسمه ها و اشیا کریستالی قدیمی تکمیل کننده طراحی داخلی خانه شما هستند.

نتیجه گیری کلی این است که دکوراسیون داخلی زندگی همه آحاد جامعه را تحت تأثیر قرار میدهد و تأثیرات آن در زندگی به وضوح قابل مشاهده است، دکوراسیون داخلی طبق قوانین و اصول چیدمانی دارد که در واقع با رعایت این اصول و قوانین عملکرد فیزیکی و روانی افراد
استفاده کنند را افزایش می دهد اما به علت عدم تخصص و یا شلوغی و عدم اطلاع از نورپردازی صحیح ورنگ امیزی و عدم چیدمان صحیح ، خانه را به محیطی کسل کننده تبدیل می شود ، بر این اساس روانشناسان علوم رفتاری به این نتیجه رسیده اند که دکوراسیون و طراحی داخلی خانه می تواند بسیاری از مشکلات رفتاری افراد را حل کند و به بهبود روحیه آنها کمک نماید.به بیان دیگر فضای داخلی می تواند منبع تمام نشدنی نشاط و آرامش باشد به شرط اینکه بعضی از جزئیات ظریف که بسیار موثر هم رعایت شود.که بطور کلی تاثیر طراحی داخلی به دو صورت است. یکی تاثیر طراحی بر خود فضای مورد طراحی و دیگری تاثیر طراحی فضا روی افراد است.

The post تاثیر دکوراسیون داخلی بر روان افراد appeared first on آقای مبل ایران.

]]>
https://www.mrmobliran.com/minimalist-design-furniture-2016/feed/ 5
بررسی عوامل مؤثر بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان https://www.mrmobliran.com/new-home-decor-from-john-doerson/ https://www.mrmobliran.com/new-home-decor-from-john-doerson/#comments Fri, 13 Mar 2020 06:13:22 +0000 http://dummy.xtemos.com/woodmart/?p=232 The post بررسی عوامل مؤثر بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان appeared first on آقای مبل ایران.

]]>

در راستای کسب مزیت رقابتی، مدیران بازاریابی به منظور تصمیم گیری در خصوص موضوعاتی از قبیل رقابت در توسعه سهم بازار، توسعه محصول جدید، تغییرات قیمت، تغییرات ویژگی های محصول، تبلیغات و تغییر کانال های توزیع بایستی خواسته ها، نیازها، ادراك و رفتار خرید مشتریان را مورد مطالعه قرار دهند این پژوهش با هدف بررسی عوامل مؤثر بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی انجام شده است و ویژگی های “فرایندی، کیفیتی و طراحی” و پس از آن ویژگی های “اقتصادی و خدمات پس از فروش” بیشترین تأثیر را بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان داشته است.ویژگی های “فرایندی، کیفیتی و طراحی” و پس از آن ویژگی های “اقتصادی و خدمات پس از فروش” بیشترین تأثیر را بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان داشته است، همچنین زیرشاخص های کیفیت مناسب مواد اولیه، فوم و قطعات چوبی، عمر مفید محصول با توجه به قیمت خرید، تحویل به موقع محصول، تناسب با فضای داخلی محیط، اندازه و حجم محصول در هنگام ارائه مشخصات فنی محصول و برتری محصولات مبلمان چوبی اداری در قیاس با محصولات مشابه بیشترین امتیاز را داشته اند.

انتخاب مبلمان اداری

در مبلمان چوبی اداری بر خلاف مبلمان منزل که ظرافت مهم ترین عامل می باشد، عوامل کیفیتی و طراحی نقش بسزایی در انتخاب مشتریان دارند. همچنین توجه به قیمت تمام شده و تناسب قیمت فروش با ارزش مورد انتظار از یك محصول از مهم ترین خواسته های مشتریان در انتخاب مبلمان چوبی اداری می باشد. تولیدکنندگان این گونه محصولات بایستی جهت دستیابی به بازارهای صادراتی جدید و انتخاب از سوی مصرف کنندگان به ضمانت سازی محصول و قابلیت تعویض آن توجه ویژه ای مبذول دارند. اهمیت نسبتا کم شاخص های زیبایی، مد روز بودن و برند سازی محصولات متنوع مبلمان چوبی اداری می تواند نمایانگر نقش ویژه استحكام و کیفیت محصول و ضعف سازندگان داخلی این گونه محصولات از دیدگاه مصرف کنندگان باشد. ازسوی دیگر بسیاری از مشتریان هنوز از اهمیت نقش برند در صنایع گوناگون چوب آگاه نیستند. برندسازی موفق در صنعت مبلمان چوبی، سبب افزایش قدرت رقابتپذیری محصولات تولیدی در قیاس با محصولات مشابه میگردد. به نظر می رسد که توجه به نتایج حاصل از این پژوهش می تواند راهنمای بسیار خوبی جهت نیل به خواسته ها و نیازهای مشتریان و دستیابی به بازارهای نوین برای صادرات این گونه محصولات می باشد.

ضعف سازندگان داخلی این گونه محصولات از دیدگاه مصرف کنندگان باشد. ازسوی دیگر بسیاری از مشتریان هنوز از اهمیت نقش برند در صنایع گوناگون چوب آگاه نیستند. برندسازی موفق در صنعت مبلمان چوبی، سبب افزایش قدرت رقابت پذیری محصولات تولیدی در قیاس با محصولات مشابه میگردد. به نظر می رسد که توجه به نتایج حاصل از این پژوهش می تواند راهنمای بسیار خوبی جهت نیل به خواسته ها و نیازهای مشتریان و دستیابی به بازارهای نوین برای صادرات این گونه محصولات می باشد.

از مهمترین ویژگی های شرکت های موفق جهانی،شناخت دقیق مشتریان، تعریف مناسب از بازار هدف،توانایی ترغیب کارکنان برای ارتقای کیفیت و اهمیت دادن به مشتریان است . تولید و ارایه محصولاتی با کیفیت بالا و قیمت مناسب، نقش مهمی در صنایع تولیدی ایفا می کند، چرا که کیفیت محصولات تولیدی برای بقا و سودآوری چنین سازمان هایی حیاتی بوده و به نوعی استراتژی سودآوری برای سازمان است. در واقع امروزه رضایت مشتری و کیفیت محصولات به عنوان مسائل حیاتی در اغلب صنایع تولیدی به شمار می روند .

با توجه به پدیده جهانی شدن اقتصاد و پیوستن ایران در سال های آتی به سازمان تجارت جهانی، صاحبان صنایع مبلمان و مصنوعات چوبی در تأمین نیازهای مشتریان داخلی و توسعه بازارهای صادراتی محصولات خویش بایستی در یك فضای رقابتی با تولیدکنندگان منطقه ای و جهانی به رقابت برخیزند .

امروزه صنایع گوناگون مبلمان چوبی، حیطه وسیعی از فعالیت های گوناگون تولیدی تا بازاریابی و فروش را در برمی گیرند و بنابراین شرکت های متعددی در این زمینه ها مشغول بوده و با گستره وسیعی از مشتریان و مصرف کنندگان حد واسط و نهایی روبرو هستند.

تحلیلگران در تحلیلی برروی بازار مصرف تخته فیبر نیمه سنگین به عنوان یكی از مهم ترین مواد اولیه مورد استفاده در تولید مبلمان های چوبی و ارزیابی معیارهای مقبولیت آن دریافتند که از نظر مصرف کنندگان ایرانی، مشتری پسندی و مقاومت در برابر رطوبت تخته فیبر نیمه سنگین تأثیر بسیار زیادی بر بازار مصرف آن دارد و قیمت بالاتر این محصول و کاهش هزینه های تولید در هنگام استفاده از آن تأثیر کم تری بر افزایش مصرف آن دارد. به عبارتی هر چند قیمت تخته فیبر نیمه سنگین از سایر تخته های چوبی بیش تر است اما این قیمت بیش تر تأثیر زیادی بر کنترل مصرف این فرآورده ندارد و مصرف کنندگان ایرانی اعتقاد زیادی به کاسته شدن از هزینه های تولید آن ندارند.

در بررسی عوامل مؤثر بر توسعه بازار مبلمان استیل متوجه می شویم که شاخص کیفیت و قیمت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پژوهش های دیگر بیانگر این بود که قیمت مبلمان بر انتخاب مصرف کننده مؤثر است. در صورتی که مشتری قیمت مبلمان را مناسب با کیفیت و خدمات آن بداند، آن مبلمان را انتخاب می کند.

فرایند تحلیل سلسله مراتبی یكی از معروف ترین فنون تصمیم گیری چندمعیاره  است که اولین بار توسط توماس ال ساعتی عراقی الاصل در دهه 17 میلادی ابداع گردید. فرایند تحلیل سلسله مراتبی یكی از جامع ترین سیستم های طراحی شده برای تصمیم گیری با معیارهای چندگانه است، زیرا این روش امكان فرموله کردن مسئله را به صورت سلسله مراتبی فراهم می کند. فرایند تحلیل سلسله مراتبی امكان در نظر گرفتن معیارهای کمی و کیفی را در مسئله فراهم آورده و گزینه های مختلف را در تصمیم گیری دخالت می دهد و امكان تحلیل حساسیت روی معیارها و زیرمعیارها را دارد؛ علاوه بر این، برمبنای مقایسه زوجی بنا نهاده شده که قضاوت ها و محاسبات را مشخص می کند. همچنین، میزان سازگاری و ناسازگاری تصمیم را نشان می دهد که از مزایای ممتاز این روش در تصمیم گیری است.در این راستا، این پژوهش با هدف رتبه بندی عوامل مؤثر بر انتخاب مشتری در خرید محصولات متنوع مبلمان اداری صورت پذیرفت و در آن سعی شده است بر پایه مطالعه منابع و مقالات موجود و مصاحبه با کارشناسان خبره و آگاه، در ابتدا عوامل مؤثر شناسایی و سپس به کمك روش تحلیل سلسله مراتبی که یكی از مهم ترین روش های تصمیم گیری با شاخص های چندگانه می باشد، اهمیت هرکدام از این عوامل بر رفتار مصرف کننده در هنگام خرید مشخص و در نهایت تلاش می گردد که مدل مناسبی برای تعیین رفتار خریدار در هنگام انتخاب مبلمان اداری از طریق پژوهش های میدانی حاصل گردد که بتواند با تغییرات اندکی در مورد محصولات مشابه در صنایع دیگر به کار رود.

در این پژوهش، برای شناسایی و رتبه بندی مؤثرترین شاخص ها برروی انتخاب مشتری در خرید مبلمان چوبی اداری در در شهر تهران ازروش تحلیل سلسله مراتبی از مهم ترین تصمیم گیری چند معیاره می باشد استفاده شد. با توجه به یافته های تحقیق، “عوامل فرایندی، کیفیتی و طراحی” بیشترین تأثیر را بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان داشته است. محققان دیگر نیز به اهمیت هریك از این شاخص ها اشاراتی داشته اند. مصرف کنندگان به دنبال محصولات متنوع هستند و از محصولات تكراری گریزان هستند. بنابراین تنوع محصول و طراحی آن سبب جذب مشتری و رضایت آنها خواهد شد. صنعت مبلمان امروز ظرفیت ایجاد تنوع محصول و رفع نیاز مشتری را دارد. بهطور کل توسعه محصول جدید، مجموعه فعالیت ها و راهكارهای ایجاد رشد است که در مراحل مختلف تولید محصول، منجر به تغییر و اصلاحات جزئی یا کلی کالا در بازار فعلی خواهد شد . محققان در تحقیقی پرسشنامه های، بر روی موانع صادرات محصولات متنوع مبلمان چوبی، دریافتند که عدم توجه به شاخص نوآوری در طراحی و تولید محصول سبب شده که ایران بازارهای صادراتی خویش را در آسیای میانه طی چند سال اخیر از دست بدهد که نشان دهنده عدم توجه به نیازها و خواسته های مصرف کنندگان چنین محصولاتی در بازارهای هدف صادراتی می باشد و همچنین در گذشته برخی از صادرکنندگان ایرانی به جای تلاش جهت صدور محصولات با کیفیت مناسب به قصد قبضه بازار، از محصولات بیکیفیت با قیمت نازل به عنوان حربه نفوذ سریع در بازار و کسب سود بیشتر استفاده کردند که عامل مهمی در کاهش سهم بازارهای منطقه ای به نفع محصولات رقیب ترکیهای و چینی شد . بنابراین به نظر می رسد که در مبلمان چوبی اداری بر خلاف مبلمان چوبی منزل که مهم ترین عامل بود،عوامل کیفیتی و طراحی نقش بسزایی در انتخاب مشتریان دارند. همچنین معیارهای “اقتصادی و خدمات پس از فروش” به لحاظ تأثیرگذاری بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان در رتبه های دوم و سوم قرار داشته اند و قیمت فروش محصولات چوبی و رضایت مشتری از خرید قبلی خود از هم ترین عوامل تأثیرگذار بر خرید محصولات متنوع مبلمان چوبی خانگی از جانب مشتریان دارد  از سوی دیگر به نظر میرسد که شرکتهای بزرگ موجود در این صنعت، برای کاهش قیمت تمام شده و حفظ قدرت رقابتپذیری خویش بایستی در زمینه تأمین منابع مالی ارزان قیمت اهتمام ویژه را مبذول دارند. در عصر جدید بازاریابی،هدف، برقراری روابط بلندمدت و متقابل با مشتری است و به گونه ای ترسیم میشود که مشتریان بیشتری را حفظ و مشتریان کم تری را از دست داده و بدینترتیب در بلندمدت سهم بازار و سودآوری شرکتها افزایش می یابد . معیار “ظاهری و زیبایی” با قرار گرفتن دررتبه جهارم و معیار “تبلیغات” در رتبه پنجم به ترتیب تأثیرگذاری نسبتا کمی را بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان داشته اند.

در خصوص اهمیت عامل ظاهری و زیبایی در انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان تاکنون تحقیقی صورت نپذیرفته است، اما در بررسی و تعیین ارزش های زیبایی شناختی در طراحی مبلمان چوبی منزل برای زوج های جوان، خواسته های استفاده کنندگان را به شرح ذیل بیان نمودند: عملكرد گرایی، حذف تزیینات کاربردی، سادگی، تناسب، نظم و تقارن، استفاده از عناصر سنتی ایرانی، استفاده از قواعد بادوام استاتیكی و پرهیز از عناصر مبتنی بر مد در طراحی محصول نهایی، اولویت داشتن کارکردهای عملی و حداکثر استفاده از امكانات و قابلیت های فرهنگ زمین نشستن خانوارهای ایرانی در خصوص عامل تبلیغات، توجه به اهمیت نقش برند در صنایع مبلمان چوبی اداری در انتخاب مشتریان بسیار مهم می باشد. برندسازی مبلمان ایرانی به این معناست که با الهام از عناصر پایه های در معماری ایرانی مثلا ایران باستان و یا استفاده از فرش ایرانی در مبلمان، سبك جدیدی از مبلمان را ابداع و بهنام سبك مبل ایرانی به بازارهای جهانی عرضه کرد. این ایده در صورت موفقیت میتواند به یك شاخص مثبت اقتصادی تبدیل شود منظور از موفقیت، کسب نوعی رضایت در مشتری از خرید مبلمان از برند موردنظر میباشد که سبب میگردد برای خرید مجدد به همان برند مراجعه کرده و در نتیجه به برند وفادار خواهد شد. وفاداری به برند، نقش مهمی در ایجاد منافع بلندمدت برای سازمان دارد، زیرا مشتریان وفادار نیازی به تلاشهای ترفیعی گسترده ندارند.

آن ها با کمال میل حاضر هستند مبلغ بیشتری را برای کسب مزایا و کیفیت برند مورد علاقه خود بپردازند . برندسازی موفق در صنعت مبلمان چوبی، سبب افزایش قدرت رقابتپذیری محصولات تولیدی در قیاس با محصولات مشابه میگردد. همچنین به نظر می رسد که زیر شاخص رضایت مشتری از خرید قبلی خود در انتخاب مشتری از مبلمان چوبی منزل بسیار مهم می باشد، در مورد مبلمان چوبی اداری از سوی مصرف کنندگان از کمترین اهمیت برخوردار می باشد.

در یك نتیجه گیری کلی می توان بیان نمود که مشتریان و مصرف کنندگان محصولات متنوع مبلمان چوبی اداری به زیر شاخص های کیفیت مناسب مواد اولیه، فوم و قطعات چوبی، عمر مفید محصول با توجه به قیمت خرید، تحویل به موقع محصول، تناسب با فضای داخلی محیط، اندازه و حجم محصول در هنگام ارائه مشخصات فنی محصول و برتری محصولات مبلمان چوبی اداری در قیاس با محصولات مشابه بیشترین توجه را داشته، بنابراین به عنوان مهمترین اجزای تأثیرگذار بر رضایت مشتری از محصولات مبلمان چوبی اداری تلقی می گردند. از سوی دیگر، زیر شاخص های، قابلیت تعمیرپذیری، ارائه تسهیلات مختلف خرید از سوی شرکت، نحوه نصب قطعات، ارائه کتابچه شناسه محصول در هنگام انتخاب محصول عواملی هستند که کمترین تأثیر را بر رضایت مشتری دارند. تولیدکنندگان صنعت مبلمان و اتحادیه ها و انجمن های صنفی، همواره به دنبال رفع موانع صادراتی و دست یافتن به بازارهای غنی موجود در منطقه و رقابت با کشورهای صادرکننده می باشند.

برای نیل به چنین اهداف بسیار مهمی که نقش بی بدیلی در توسعه اقتصادی، درآمدی و فرهنگی جامعه دارد باید به احتیاجات مصرف کنندگان و فاکتور های مهم از نظر آنان در خرید محصولات متنوع این صنعت توجه بسیار نمود، بنابراین به نظر می رسد که توجه به نتایج حاصل از این پژوهش می تواند راهنمای بسیار خوبی جهت نیل به اهداف صنعتی و اقتصادی کشور و رونق اقتصاد مبلمان باشد.

The post بررسی عوامل مؤثر بر انتخاب مبلمان چوبی اداری از جانب مشتریان appeared first on آقای مبل ایران.

]]>
https://www.mrmobliran.com/new-home-decor-from-john-doerson/feed/ 1
سبک شناسی در دکوراسیون داخلی https://www.mrmobliran.com/the-big-design-wall-likes-pictures/ https://www.mrmobliran.com/the-big-design-wall-likes-pictures/#comments Fri, 13 Mar 2020 04:10:22 +0000 http://dummy.xtemos.com/woodmart/?p=226 The post سبک شناسی در دکوراسیون داخلی appeared first on آقای مبل ایران.

]]>

شناخت سبک های مختلف در طی گذشت تاریخ برای یک طراح دکوراسیون بسیار مهم می باشد و به ما کمک میکند تا بتوانیم تصویر روشنتری از سبک دلخواه خودمان به دست بیاوریم. آنچه سبکهای دکوراسیون داخلی را از هم متمایز میکند طرز نگرشمتفاوت آنها به رنگ، نور، فرم و نوع و جنس اشیاء قرارگرفته در فضا و میزان خلوتی و شلوغی فضاهای داخلی است،سبک هر منطقه بیان خلاقانه و نمایانگر طرز نگاه ان منطقه به محیط اطراف است. در طراحی دکوراسیون داخلی همیشه پیروی از سبکهای خاص می تواند به انسجام و هماهنگی بخش های مختلف کار کمک کند، ظاهری زیباتر به آن ببخشد و استفاده از آن فضا را بهبود ببخشد . همه عناصر اعم از عواطف احساسات مخاطبان ،موقعیت مادی انها و شیوه زندگی شان بر طراحی داخلی یک فضا تاثیر می گذارد همه جیز اعم از بیرون و درون ، فضای بسته وباز ، بریکدیگر تاثیر متقابل دارند .

در این مقاله سعی بر ان است سبک های ( ایرانی سنتی، مینیمالیسم ، کلاسیک، روستیک، مراکشی، ژاپنی، مدیترانه ی ) را در دکوراسیون داخلی مورد برسی قرار دهد .
سوالاتی که در این مقاله به ان پاسخ خواهد داده شد
1- دکوراسیون داخلی سبک دارد؟
2- دکوراسیون داخلی در هر منطقه متفاوت است؟

بررسی سبک های مختلف در دکوراسیون داخلی

امروزه در کشورهای متعدد و جوامع بی شمار با فرهنگ ها و آداب و رسوم متنوع و گسترده ای روبرو هستیم و همچنان که هر یک از این فرهنگ ها بر پایه ی یک یا چند تمدن کهن استوار است دکوراسیون داخلی ساختمان مهمترین عنصر جلوه دهنده تزئینات داخلی است و نماسازی داخلی و خارجی ساختمان بیانگر هنرنمائی هنرمندان ساختمان می باشد در این مورد انتخاب رنگ و هماهنگی رنگ امیزی مبلمان و دکوراسیون داخل هر ساختمان در اولویت قرار دارد، ابتدا طراحی آن بوسیله طراح انجام می پذیرد ، اولین قدم برای ایجاد محیطی مناسب جهت زندگی و کار، برنامه ریزی برای طرح ، فرم و شکل محیطی است که مناسب سلیقه ،علاقمندی و روحیات شما باشد. چیزی که میتواند در این زمینه به شما کمک کند شناخت سبک های مختلف طراحی داخلی است. لذا به جهت راهنمایی علاقمندان به طراحی داخلی انواع سبک ها در سطح دنیا را شناسایی و ویژگیهای هر کدام را بطور خلاصه و کاربردی در اختیارتان قرار داده ایم.نکته ای که در اینجا اشاره به آن ضروری می نماید این است که شما به عنوان یک طراح بسته به علاقه مندی و سلیقه خود برخی ویژگی های یک سبک خاص را ممکن است بپسندید و یا طرحی ارائه دهید که ویژگی های چند سبک را با هم دارا باشد .

تاریخچه دکوراسیون داخلی

علاقه انسانها به آرایش و تزیین محل زندگی امری تازه نیست. حتی احتمال داده می شود نقاشی هایی که از زمان غارنشینی علاوه بر رساندن یک موضوع، شاید یکی از هدف های تزیین بوده است،رومیها اساتید مسلم طراحی بودهاند و هنوز هم از بسیاری جهات، خصوصاً در زمینه طراحی کلاسیک، سرآمد طراحان جهانند. علاقه وافرشان به اشیاء زیبا و سبک آسایش طلبانهشان در آثار به جامانده کاملاً قابل ملاحظه است. آنها علاقهمند بودند تا ثروت و موقعیت اجتماعیشان را به نمایش بگذارند و به زندگی مجلل و سبک پر زرق و برق تمایل داشتند. به دلیل موفقیت آنان در زمینه طراحی داخلی، حتی با معیارهای نوین هم هنوز در زمره بهترینهای این هنر محسوب میشوند. میزان آسایش و نقاشیهای زیبای فضای داخلی خانههایشان که به صورت نقاشی دیواری و موزائیک کاری کف جلوهنمایی میکرد، از شگفتآورترین موفقیتهای طراحی داخلی آن زمان بوده است، در سال 1222 ، هاوارد کارتر (Howard Carter) ، باستان شناس بریتانیایی، مقبره توتنخامون را گشود؛ نقاب طلای خالص، جواهرات ظریف و اشیاء تزئینی که در کنار جسد و در داخل مقبره قرار داده شده بود . نشان دهنده علاقه آنان به تزئینات و طراحی بود . پیش از هر کاری باید به مطالعه دقیق و کامل تاریخ هنر و معماری بپردازیم تا کاملاً با انواع سبکها و شیوههای مرتبط با این حرفه آشنا شوید . گرچه ساختمانها و فضای داخلی آنها باید سبک و شیوه زندگی زمان خود را منعکس کنند، اما این عمل بدون آگاهی از پیشینه آنها میسر نمیشود .

سبک کلاسیک

سبک کلاسیک سبکی سنتی غربی است که از معماری روم و یونان باستان برگرفته شده است.تعادل،تقارن،نظم و نقطه کانونی از عناصر مهم در دکوراسیون به سبک کلاسیک است. سبک کلاسیک حس شکوه و بزرگی را به فضای خانه می بخشد.
در محدوده ای است که در آن تعادل بصری ایجاد شده است. برای مثال » نقطه کانونی « عنصر اصلی در سبک کلاسیک استفاده از شومینه ای که بالای آن یک آیینه مزین، و دو صندلی در دو سوی آن قرار دارد. پالت رنگی رایج در این سبک معمولا رنگ هایی است که از طبیعت الهام گرفته شده است .

طیف های مختلف زرد، آبی، سبز، قهوه ای، و همچنین طیف های خنثی تر مانند انواع خاکستری، صورتی ملایم و رنگ خاک رس، از جمله رنگهایی است که در این سبک به طور معمول مورد استفاده قرار می گیرد. برای حفظ پالت رنگی کلاسیک، سفید را بصورت خالص مورد استفاده قرار ندهید و ته مایه های شیری رنگ در آن ایجاد کنید. ( بکار گرفتن سفید خالص شما را به سبک معاصر نزدیکتر می کند. )  پارچه هایی که در سبک طراحی داخلی کلاسیک مورد استفاده قرار می گیرد، معمولا از جنس کتان، کرباس و مخمل می باشد و از نظر طراحی بسیار ساده و شیک و بدون تزیینات پر جلوه و افراطی است . بهترین نقش مایه هایی که می توان در المان های خانه به کار برد راه راه های درشت که از معماری یونان و طرح ستون های هرمی که از روم برگرفته است . محیط هایی به سبک کلاسیک معمولا کفپوش هایی از جنس چوب، سنگ و مرمر بکار گرفته می شود. از اصلی ترین مشخصات این سبک بکارگیری تقارن و تعادل در دو سوی اتاق ( سمت راست و چپ ) و قرار دادن آینه ای در نقطه مرکزی آن است. ستون ها نیز از دیگر خصیصه های سبک کلاسیک است که به معماری یونان و روم باستان بازمی گردد، و نمودهای آن در طراحی داخلی بصورت تاکید بر خطوط عمودی راه راه روی دیوارها و پرده است. برای نشان دادن اتاقی به سبک کلاسیک، از تزیینات و اکسسوارهای کلاسیکی نیز می توانید استفاده کنید . در دکوراسیون داخلی به سبک کلاسیک برای تقسیم فضا یک یا چند جسم همانند شومینه،آینه های بزرگ، راه پله های مجلل و… را برجسته تر از محیط انتخاب می کنند.استفاده از ستون و سرستون های رومی یکی از نماد این سبک است .

سبک کلاسیک

دکوراسیون سبک کلاسیک

سبک کلاسیک ایرانی سنتی

سبک سنتی ایرانی، سبکی سرشار از زیبایی، جذابیت، شکوه و ابهت است، دارای ویژگی هایی است که از ارزشی ویژه برخوردار است. ویژگی هایی چون طراحی مناسب، محاسبات دقیق، فرم درست پوشش، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان، ایوان های رفیع، ستون های بلند و بالاخره تزئینات گوناگون که هریک در عین سادگی معرف شکوه سبک ایرانی است،دکوراسیون خانه های ایرانی بیشتر به سبک کلاسیک و سنتی گرایش دارند که در عین زیبایی جلوه ای فاخر و باشکوه بخود دارند. این سبک شامل ستونهای بلند و کارشده، فرشهای گرانقدر و ارزشمند دستبافت، پشتی های زردوزی شده، شمعدانهای رنگی و سنتی، طاقچه های درون دیوار، گچبریهای هنرمندانه و زیبا، پنجرههای چوبی با شیشههای رنگارنگ و قطعات مشبک، کوسن هایی با روکش مخمل و ابریشمگون، از ویژگیهای بارز این سبک پرشکوه است. در این سبک، دیوارها به رنگ روشن رنگ آمیزی میشوند،فرش ها تقریبا جزء جدایی ناپذیر دکوراسیون خانه ایرانی فرش ها و قالی های دست باف گران بها است . فرش یکی از اصلی ترین نشانه های شناخت هنر و فرهنگ ایرانی در میان مردم کشورهای دیگر به وِزه طبقه فرهنگی آنان بوده است. قالی ایران در گذر قرن ها جلوه ای از هنر و صنعت این سرزمین بوده و استفاده از آن بعنوان یکی از نقاط کانونی و مرکزی در دکوراسیون خانه است. استفاده از فرش یا قالیچه ایرانی مخصوصا از نوع دستباف چه برای راحتی و آسایش خودتان باشد چه برای جلب توجه دیگران، سریعا دکوراسیون محیط منزل را متحول می کند و ارزش و سطح زیبایی آنرا چندین درجه افزایش می دهد. فرش ها و قالیچه های پر رنگ خیلی سریع بچشم می آیند و رنگ و هویتی تازه به اتاق شما می بخشند. اگر قالیچه ای که انتخاب کرده اید رنگی تندتر از رنگ های معمول فرش ها و قالی های دیگر دارد می توانید آنرا به راحتی به نقطه کانونی دکوراسیون منزل خود تبدیل کنید .

سبک ایرانی سنتی

دکوراسیون سبک ایرانی سنتی

سبک مینیمالیسم

سبک مینیمال از آن دسته سبک هایی است که هیچ گاه قدیمی نمی شود و همیشه برای انسان جذاب است، این سبک دکوراسیون داخلی نهایت صحت و دقت است و هیچ چیزی بیش از حد و زیادی نیست ، بدون زمینه ای گزاف و مجلل. همین طور که از اسم این سبک مشخص است، تاکید این سبک بر سادگی و بی آایشی است. رنگ های مورد استفاده در این سبک ممکن است خیلی تیره و خسته کننده یا روشن باشند، یا در برخی موارد ممکن است از رنگ های درخشان و نمایشی استفاده شود. اجزا و وسایل مورد استفاده در یک مکان با طراحی داخلی مینیمالیست همین طور با اشکال هندسی مثل مربع، مستطیل و دایره می
باشند، اما سطوح و ظواهر همه چیز صاف و ساده ، بدون جزئیات و بی آلایش

سبک مینیمالیسم

دکوراسیون سبک مینیمالیسم

است.

سبک روستیک

سبک روستیک در فضاهای ویلایی کاربرد دارد و کوشش آن در به درون خانه کشیدن طبیعت خالص است. البته ساختار خام و نپخته ای دارد و دارای اجزائی ناصاف و کمی زمخت است. مبلمان و وسایل روشنایی گاها از کنده درخت، تنه و شاخه ی درختان و الیاف و کنف ساخته می شوند. این سبک در خانه های ویلایی و کوهستانی و روستایی یافت می شود .
پالت رنگی روستیک از تناژ های براق و رنگ های تند عاری است و در عوض شامل رنگ های متنوع و لطیف از دنیای طبیعی است.
منظور از رنگ های طبیعی، رنگ پوست درختان، سنگ و خاک است. ارغوانی و سبز لیمویی ممکن است جزئی از پالت رنگی طبیعت باشند، اما این به آن معنا نیست که گزینه های خوبی برای یک خانه ی روستیک هستند .
سبک روستیک به رنگ قهوه ای محدود نمی شود، می توان رنگ های روشن تری نیز در این سبک استفاده کنید. این رنگ ها به خوبی با فضای روستیک شما هماهنگ می شوند و در عین حال آشنا و سنتی به نظر می رسند. مثلا آبی جین، قرمز کوکاکولا، زرد طلایی و فیروزه ای کم رنگ می توانند جزء این دسته باشند .
در این سبک به دلیل نزدیکی به فضای روستایی مواد و مصالح به کار رفته در طراحی دکوراسیون و معماری ساختمان بیشتر طبیعی بوده و چوب یکی از اصلی ترین متریال های به کار رفته است،که حسب نیاز به میز، صندلی، تخت و کمد تبدیلشده اند . آنچه نیاز بوده تراشیده شده و الباقی به همان حالت رها شده است. از پرداختها و نازک کاریها روی چوب خبری نیست و اصالت و مرکز توجه، طبیعت خود چوب است . معمولاً چوبها رنگ نمیشوند و یا فقط با پوششی مات بدون اینکه جلا داده شوند و یا با رنگهای مصنوعی چوب را پوشش دهند اندود میگردند.

سبک روستیک

دکوراسیون سبک روستیک

سبک مراکش

دکوراسیون مراکشی سبکی آشنا برای دوست داران طراحی و دکوراسیون داخلی است. فرهنگ سنتی مدیترانه ای با مایه های فرهنگ و هنر آفریقایی در هم آمیخته و ایده ای نو در دکوراسیون پدید آورده است. در سبک دکوراسیون مراکشی، نفوذ چند فرهنگ دیده می شود، این سبک بسیار جذاب و شور انگیز و منحصر به فرد است. عناصر اصلی در آن فرش، کاشی، ظروف رنگی، سفال فانوس، آثار فلزی، کف پوش سفالی قرمز، سکوهای بیرون زده از دیوار جلوه ای خاص به فضا می بخشد. رنگ های پر جنب و جوش مانند طیف های گوناگون رنگ قرمز، آبی، سبز و زرد و طلایی و نقره ای بهترین انتخاب ها در سبک مراکشی هستند. . البته
رنگ دیوار ها را می توانید سفید یا از تنالیته های رنگ کرم، در طراحی داخلی خود استفاده نمایید. تنالیته های رنگ مختلف رنگ سفالی، ارغوانی ، دارچینی و زرد زنجبیلی نیز معرف رنگهای مناطق گرم هستند. مبلمان در این سبک از چوب های منبت کاری شده و مشبک هستند. سایبان های نصب شده بر روی سکو ها و تخت ها یکی دیگر از عناصر زیبا در این سبک است. استفاده از کاشی در این سبک بسیار متداول است .

سبک مراکش

دکوراسیون سبک مراکش

سبک ژاپنی

وجود هزاران سال سنت در کشور ژاپن تاثیر زیادی بر روی زیباییشناسی معماری و دکوراسیون داخلی آن گذاشته است و نتیجه آن یک نوع طراحی داخلی بسیار فرهنگی و ملایم شده است . سبک ژاپنی حول محور زندگی آرام و منظم، اهمیت دادن به تعادل، نظم، ترتیب، رسوم باستانی، و عشق به زیبایی طبیعی میچرخد . در فرهنگ ژاپنی عشق به طبیعت و احترام به آن ریشه بسیار عمیقی دارد. بهترین راه برای ایجاد یک پیوند قوی با دنیای طبیعی این است که آن را وارد فضای زندگی خود کنیم .
در دکوراسیونهای ژاپنی معمولا از رنگهای خنثی و طبیعی برای ایجاد زمینه ساده استفاده میشود. تاکید بیشتر بر روی معماری کار است و نظم هندسی در کارها احساس میشود. ضمن آن که رنگهای طبیعی احساس ریختوپاش بودن را کم میکند و بر سادگی که لازمه طراحی شرقی است، تاکید دارد. وقتی از طراحی ژاپنی سخن به میان میآید، منظور تک رنگ بودن و بافت غالب است .
رنگهای شرقی معمولا خالصند. برخلاف هنر غربی، که ترکیبی از رنگ و رسیدن به رنگهای جدید است، هنر شرقی بکر است و هدف همان رنگ اصلی است .
مبلمان به این سبک کوچک و چندمنظوره می باشد. مثلا از تشکهای ژاپنی برای نشستن و خوابیدن و از سینیهای پذیرایی برای سرویس غذاخوری هم استفاده میشود .

سبک ژاپنی

دکوراسیون سبک ژاپنی

نکات اصلی در طراحی دکوراسیون به سبک ژاپنی

عناصر طبیعی موجود در فضاهای داخلی که به سبک ژاپنی طراحی شده اند و افزودن گیاهان سنتی ژاپنی، مانند بونسای و بامبو به خانه، به آن یک احساس فرهنگ ژاپنی جزئی می بخشد .

 صفحه ها یا درهای کشویی به سبک ژاپنی ( شوجی )
درهای شوجی به صورت افقی حرکت میکنند و نسبت به درهای لولایی فضای بیشتری را ذخیره میکنند .

 عناصر چوبی و بامبو در طراحی داخلی به سبک ژاپنی
یکی از بهترین راهها برای هماهنگ شدن با طبیعت اضافه کردن عناصر طبیعی چوبی به درون خانه است. فرهنگ ژاپنی به استفاده از عناصر چوبی در همه قسمت های خانه معروف است .بافت چوب را میتوان در تمام قسمتهای خانه های ژاپنی مشاهده کرد. با اضافه کردن کفپوش های بامبویی یا صفحه های چوبی
سعی کنید این عناصر طبیعی چوبی را وارد فضای زندگی خود کنید. این چوب های طبیعی تاثیری آرامش بخش بر فضای خانه شما میگذارند و قطعا شما از این حالت لذت خواهید برد .

فضای ورودی به سبک طراحی ژاپنی
فضای ورودی در خانههای ژاپنی جنکان (Genkan) نامیده میشود. فضای ورودی جایی است که ساکنان خانه برای خوشامدگویی به مهمانان به آنجا میروند. همچنین مردم ژاپن کفشهای خود را در این فضا درمیآورند و آن را با دمپایی های
خانگی تعویض میکنند .

 مبلمان به سبک ژاپنی
اکثر مبل های ژاپنی ارتفاع کمی دارند،به جای مبل از بالشتک های سنتی ژاپنی استفاده میشود.

 اصول طراحی مینیمالیستی ژاپنی
طراحی ژاپنی ساده و مینیمالیستی است. بینظمی و شلوغی در خانههای ژاپنی جایی ندارد. همانطور که در بالا بحث کردیم، گاهی حتی از مبلمان در یک خانه ژاپنی استفاده نمیشود .

 فضای باز و نورپردازی طبیعی از عناصر کلیدی در طراحی ژاپنی هستند
نور طبیعی به طرز وسیعی این خانهها را پر میکند و باعث ورود مناظر آرام و رنگهای زیبای طبیعت به درون خانه میشود،استفاده از پنجره های بزرگ و وسیع و دهانه موجود در سقف مانند نورگیرها راه بسیار خوبی برای روشن ساختن خانه با نور طبیعی است.

 رنگهای پرطرفدار در طراحی ژاپنی
در این سبک از رنگهای موجود در طبیعت استفاده میشود. رنگهای غالب در طرحی ژاپنی از رنگ قهوهای موجود در چوب و رنگ سبز گیاهان ریشه میگیرند .

 یک فضای آرامش بخش بر اساس تعالیم ذن ایجاد کنید
با خلق حال و هوایی آرام و ساکت در خانه خود که میتوان از طریق مدیتیشن، چای خوردن، و یا انجام یوگا به آن دست یافت به طور کامل فرهنگ صلحطلبانه ژاپن را وارد زندگی خود کنید .

سبک مدیترانه ای

خیال انگیزی سبک مدیترانه ای، تصاویری از سکونت گاه های ساحلی، آب های درخشان فیروزه ای، روزهای آفتابی و غروب های پر احساس را تداعی می کند. زیبایی ساده ی این سرزمین به واسطه ی خانه های خیره کننده اش منعکس می شود. این سبک مبتنی بر بافت ها و پرداخت های اتفاقی و روستیک در قالب فرم ها و خطوط کلاسیک اروپایی است که چشم انداز محلی را منعکس می کنند. مصالح نیازمند مراقبت کم، رنگ های خاکی و جیغ، فرفورژه ها و نور طبیعی زیاد همگی از نشانه های شناخته شده ی سبک مدیترانه ای هستند که بر سطح پایین تجمل در آن تأکید می کنند .
خانه های مدیترانه ای همیشه سرشار از نور طبیعی فراوان هستند. این خانه ها بدون پنجره های بزرگ، قاب های نشاط بخش پنجره و نسیم مداوم دریا، گویی چیزی کم دارند.

رنگ ها در طراحی مدیترانه ای هم می توانند جیغ باشند و هم خاکی. تناژهای جیغ موجود در جواهرات و سنگ های گران بها مانند بادمجانی، سبز زمردی، آبی لاجوردی و زرد آفتابگردانی در کنار زمینه های خاکی قرار می گیرند تا بازتابی از رنگ های خنثی در این ناحیه باشند .
دیوارهای بافت دار گچ بری شده در خانه های سنتی مدیترانه ای رایج هستند. بافت ها از بافت های صاف و ظریف ( مانند گچ بری ونیزی ) تا بافت های درشت و زیاد طبقه بندی می شوند، اکثر خانه های کلاسیک مدیترانه ای پوشیده از کفپوش های تایلی (کاشی) بوده اند. دلیلش نگهداری آسان، مقاومت و خنک بودن آن ها است. سنگ آهک و سنگ مرمر معمولا در بیشتر خانه های گران قیمت استفاده می شده است. کاشی هایی که با دست رنگ آمیزی می شدند، به عنوان کاشی های عرصه بندی یا مرزبندی در این فضاهای داخلی کلاسیک به کار می رفتند .
مبلمان ها در این سبک طراحی داخلی اغلب بزرگ، محکم، روستیک و دارای حکاکی دستی بودند. قطعات روکش شده اغلب دارای چرم یا روکش های نقش دار در کنار عناصر نمایان و چوبی حکاکی شده بودند .
آهن کار شده ( فرفورژه ) می تواند به عنوان تجهیزات ساده ای مثل پایه ی آباژور، شمع دان یا چلچراغ یا در عناصر بزرگ ترمعماری به کار رود. در گذشته اغلب تزیینات طوماری شکل استادانه استفاده می شدند اما امروزه بیشتر جلوه های مدرن می توانند به یک فضا هویت شخصی بدهند .

سبک مدیترانه ای

دکوراسیون سبک مدیترانه ای

نتیجه گیری

هدف طراحی دکوراسیون داخلی بر اساس سبک متناسب با هر منطقه باعث بالا بردن ، بهبود عملکرد فیزیکی و روانی فضا برای راحت سازی زندگی در آن است،دکوراسیون داخلی طیف گوناگونی از عناصر و مؤلفه ها از قبیل فرم، نور، رنگ، بافت، عناصر کارکردی و تزیینی و مبلمان را در برمیگیرد ،که ابزارهای کار طراح هستند که همگی باید بطور هماهنگ و متناسب در یک طرح مرتبط و خوشایند قرار گیرند، این عناصردر هر منطقه با توجه به فرهنگ ،موقعیت جغرافیای،روحیه افراد متفاوت است،بر اساس این تفاوت سبک های مختلفی وجود دارد،با رعایت سبک هر منطقه موجب راحتی و اسایش افراد ان منطقه می شویم،که دکوراتیو ها و طراحان باید بر اساس سبک متناسب هر منطقه شروع به طراحی کنند .

The post سبک شناسی در دکوراسیون داخلی appeared first on آقای مبل ایران.

]]>
https://www.mrmobliran.com/the-big-design-wall-likes-pictures/feed/ 2